MNick

Autót zúzott a felbőszült elefánt

Ha egy elefántot felidegesítenek, akkor jobb minél távolabb lenni tőle, mert neki még egy autó is csak játékszer, amit könnyen odébb rak, ha úgy tartja kedve.

bandicam 2015-07-20 15-28-15-441

Ijesztő videót rögzítettek a dániai Karrebaeksminde nevű városban. A helyi vándorcirkusz elvitte az elefántokat egy kis fürdésre a tengerbe, ami egyébként megszokott látványosság arrafelé. Akkor kezdődtek a problémák, mikor a hatalmas állatok elindultak vissza a cirkuszba. Rengeteg ember és autó gyűlt össze az utcákon, ami sajnos felidegesítette a három elefántot.

Jól látszik, hogy az emberek csak néhány centire állnak tőlük, néhányan babakocsival igyekeznek kitérni az útjukból. Az idomárok igyekeztek csillapítani a helyzetet, de miután megütötték az egyik állatot, az felbőszült, és üldözni kezdte a gondozókat, aztán nekiesett egy épp ott parkoló Skoda Fabia kombinak. Könnyedén felkapta az autót a levegőbe, rácsapott az elejére, és méterekkel odébb lökdöste. Ehhez képest az itthoni,Balatonba ürítős elefántos esemény kifejezetten békés volt.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!