MNick

Beköszöntött a Jégkorszak a Rossmannban!

A Tesco mellett a Rossmann is animációs filmhez kötődő promóciót indított. A drogéria-parfümériából egy hűségprogram keretében hazavihetjük a Jégkorszak hőseit.

2000 Ft-nyi vásárlás után lehet kapni egy matricát, amelyből hatot vagy tizenötöt kell összegyűjteni egy plüssállatért. 6 matricával 2499 Ft egy plüss, 15-tel csak 699. Természetesen matrica nélkül is megvásárolhatóak, ám ekkor 4699 Ft-ot kell egyért fizetni. Összesen hatféle plüsst lehet összeszedni: Manfrédot, Sidet, Diégót, Motkányt, Szirtiborzot és Beles Kapitányt.

A matricákat augusztus 1-jéig lehet gyűjtögetni egy gyűjtőfüzetben. Beváltás folyamatosan lehetséges a program alatt és utána is, augusztus 8-áig. Vannak extra matricát érő termékek is. A Rossmannban mind a négy rész megvásárolható DVD-n is.

Jégkorszak
plüssállatok

Gyűjtse össze a teljes kollekciót kedvezményesen!

6 matricával
2 499 Ft/db
matrica nélkül
4 699 Ft/db
15 matricával
699 Ft/db
 

Matricagyűjtés részletei

Gyűjtse a matricákat, és vigye haza mind a 6 plüssállatot!

Vásároljon 2015. május 11. és 2015. augusztus 1. között bármely Rossmann üzletben vagy a Rossmann webáruházában, és minden elköltött 2000 Ft után 1 db matricát kap, melyet gyűjtőfüzetbe ragasztva gyűjthet.

 
 

2 000 Ft
= 1 matrica

 

Lemaradt valamelyik jégkorszak részről?

Nézze meg, milyen kalandokba keverednek a Jégkorszak hősei!

Jégkorszak 1.

Sid, a lajhár, és Manny, a mamut, a jégkorszak elől menekülnek, mikor találnak egy embergyereket. Elhatározzák, hogy megmentik, az akcióhoz pedig egy kardfogú tigris, Diego is csatlakozik.
csak 990 Ft/db

Jégkorszak 2.

Az olvadás

Manny, Sid és Diego az özönvíz elől menekülnek: a biztonságos bárkáig kalandos út vezet, amin a magát oposszumnak képzelő mamut, Ellie, és oposszum testvérei, Ropsz és Eddie is a csapattal tart.
csak 990 Ft/db

Jégkorszak 3.

A dínók hajnala

Ezúttal Sid keveri bajba a társaságot: dinótojásokat lop, a dinómama pedig természetesen a csapat után ered. Menekülés közben egy földalatti világot fedeznek fel, ahol még mindig a dinoszauruszok uralkodnak.
csak 990 Ft/db

Jégkorszak 4.

Vándorló kontinens

A csapatot egy óriási földmozgás messze elválasztja a hordáktól. Bár Manny, Diego és Sid fura tengeri lényekkel, új földrészekkel és kalózokkal is találkoznak a hazaút során, most is feltalálják magukat.
csak 990 Ft/db

Látogasson el a Rossmann Facebook oldalára, és szabadítsa ki kedvenc figuráját a jég fogságából! 

Részletek a http://jegkorszak.rossmann.hu/

Facebook játék https://www.facebook.com/Rossmann.hu/app_670702709740018

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!